S koloběžkou na houby aneb cesty lesem

Jezdíte rádi s koloběžkou i do lesa nebo do hor?
Já tedy určitě ano. Do lesa, na houby, k řece, ....






Samozřejmě
záleží na povrchu cesty, neboť příliš hrbolaté lesní cesty jsou pro koloběžku špatně schůdné na rozdíl od horského kola. Obzvláště pak pro takového prcka jako je moje 12 palcové Mibo "Beast".

Malé kola a malý rám sice na nějake kamenité terény použít nelze, ale pro mnoho lesních pěšin je docela fajn. A oproti ostatním přibližovadlům, se dá díky svým malým rozměrům a rozumné váze lehce vzit na záda. Lidi se na vás sice budou dívat jako na blázna, když třeba sbíráte houby s koloběžkou přehozenou přes rameno, ale zato zpátky z lesa s taškou plnou pěkných hříbků vám cesta bude krásně ubíhat.


Letošní léto, ale taky podzim byl na houby mimořádně příznivý a tak i já jsem samozřejmě neodolal, abych nějaké ty praváčky a suchohříbky nenazbíral. Přesto, že nemám do lesa tak daleko pěšky, dávám mnohem raději přednost pěkné projížďce na kolobrndě. Lesní pěšinka mě zavede do hloubi porostu a pak hoplá s kolobrndou přes rameno, nůž do ruky a hurá na hříbky. A že jich bylo dost, můžete vidět z obrázku.

1 komentář:

JaneX řekl(a)...

Do lesa jsou tyhle modely super. My jsme si s manželem oblíbili hodně premium - silné koloběžky, které jedou trochu rychleji. Ale teda tu rychlost využíváme mimo komunikace. V tomhle jsme poměrně striktní, protože ta část komunity, která to nerespektuje, nám docela vadí a mrzí nás, že hází špatné světlo na zbytek koloběžkářů. :)

Okomentovat


Copyright - TMStudio - since 2010 - All rights reserved

  • Travel Magic * New Zeland * Tibet * China * Pakistan * Australia * Cambodia * India * Work4Dream * Postcards *
  • Kolosvet - kolobezka - rady - vylety - cestovani - fotky - znacky - Mibo - Kbike - Kostka - Ketam - Worker - nakup - skate - street - snow - shop - megastreet - xtremeshop - K6 - K7 - review - recenze - Beskydy - schwalbe - kola - ram - city jet - brzdy - Praha - vyrobci - kolobrnda - pujcovna - zavody - rollo liga - Roznov - Zlin - Brno - snow - Lysa hora - zbozi